首页 | 院情总览 | 党员之家 | 留学生招生 | 留学生服务 | 科研师资 | 学工工作 | 城市国际化研究所 | 人才培养 | 中加项目 | 外语培训班 | 校友园地 | English

当前位置: 首页 > 留学生服务 > 文化活动 > 正文
甬江留学生公寓书吧开放
2016-06-20 留学生部

甬江留学生公寓书吧开放

甬江留学生公寓书吧重新装修后于正式开放。书吧位于甬江留学生公寓一层学生活动中心,旨在丰富来华留学生的业余生活,提高其思想道德及科学文化修养,同时也为留学生提供了一个自习阅读的好去处。

The Book Bar at Yongjiang Dorm is opened now after its renovation. The Bar aims at offering international students a convenient and comfortable place to read and study in their spare time.

书吧有千余本藏书,涵盖文学,历史,哲学,政治,艺术,宗教等多个领域。

There are hundreds of books about literature, history, philosophy, politics, art and religion in the Book Bar.

全新的硬件设施,全覆盖的无线网络,为留学生提供了一个惬意的阅读环境。

The bar is a cozy place, where students enjoy reading while having coffee and connecting to the internet with free wifi.

开放时间:周一至周五:6:00pm---9:00pm

周六周日:1:00pm---4:00pm 6:00pm---9:00pm

Open time: Weekdays 6:00pm---9:00pm

Weekends: 1:00pm---4:00pm 6:00pm---9:00pm